Colofon/Contact

Rotterdam Vandaag & Morgen
Digitaal met diepgang

E-mailadres: contact@vandaagenmorgen.nl
Postadres RV&M: Versijdenstraat 25A 3033 TJ Rotterdam

Hoofd- en eindredactie: Kees Versteeg, Ronald Glasbergen, Jana Beranová.

Redactie: Rinus Vuik, Marcella Deen, Janny Kok, Kees Versteeg, Jana Beranová, Ronald Glasbergen, Wim de Boek.

Fotoredactie: Wim de Boek, Rinus Vuik (foto-journalist), Hennie van der Zouw (lay-out Avant).

Vaste medewerkers: Geert-Jan Laan, Zettie Leeuwenburgh, Alek Dabrowski, Ronald Sørensen, Hans Roodenburg, Frank Drion, Han van der Horst, Rein Heijne.

Oprichters : Jim Postma en Geert-Jan Laan.

Uitgever: Stichting Third Road. KvK-nummer: 24293703

Web, Hosting en Internettechniek: Avant, Papendrecht.

CONTACT

Het mailadres voor bijdragen, feedback en nieuwstips (geen persberichten) is: info@vandaagenmorgen.nl

PERSBERICHTEN naar info@vandaagenmorgen.nl

ADVERTENTIES & Berichten

Voor advertenties, betaalde berichten en tarieven kunt u contact opnemen met ada@studiovandijk.com of met contact@vandaagenmorgen.nl

KvK-nummer: 24293703 BTW-nummer 816308767B01 Bankrekeningnummer: NL55 INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road

Over Rotterdam Vandaag en Morgen

RV&M is in september 2007 opgericht door de journalisten Geert-Jan Laan en Jim Postma als een papieren weekkrant. In oktober 2008 werd RV&M digitaal. Het is daarmee een van de oudste Rotterdamse digitale kranten. Nu, in de loop van 2019, ondergaat RV&M mede door het overlijden van mede oprichter Jim Postma een vernieuwing als vanuit Rotterdam opererend webkrant. De groeiende groep vaste en incidentele medewerkers van RV&M bestaat uit professionals uit diverse maatschappelijke en culturele geledingen. Onze beoogde doelgroepen sluiten daarbij aan. RV&M richt zich tot een bredere, meer naar leeftijd en herkomst gevarieerde groep van geïnteresseerde lezers in nieuws en reflectie daarop uit Rotterdam, de wereld en over cultuur. Tevens zien wij dat RV&M in gestage maar toenemende mate gelezen wordt door vertegenwoordigers van andere media.

UW BIJDRAGE IS NODIG

RV&M -met name de infrastructuur van de website- wordt gefinancierd door bijdragen van lezers, sympathisanten, advertenties en dergelijke. U kunt Rotterdam Vandaag & Morgen steunen met eenmalige bijdrage van €10, €25, €50 of een bedrag naar keuze of met een periodieke overschrijving van €2 of €5 of €10 per maand. Naar bankrekening nummer NL55INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road o.v.v. Bijdrage RV&M Ook voor uw leesplezier is uw bijdrage nodig.

Rotterdam Vandaag en Morgen RV&M. Digitaal met diepgang. Sinds 2008

Lees verder

Wilt u reageren?

Naam *
E-mail *
Initialen
Onderwerp *
Vraag/Opmerking

Social media

KOPSTOOT

Stad en platteland

Het verhaal is van Annie Proulx. Het staat in 'Heart Stories'. Het gaat over Lime, een jongeman met rood haar en een soort innerlijk vuur dat erop lijkt 'of hij snel van binnen op aan het branden is'.

Een vuur dat sommige vrouwen aantrekkelijk vinden. Lime is met zijn vriendin Charlotte buiten de stad gaan wonen. Ze droomden dat ze daar een handeltje in Peruviaanse poncho's op konden zetten. Dat plan mislukt, maar dankzij het geld van de ouders van Charlotte overleven ze. Lime heeft in de heuvels een groep verlopen eenzelvige landbouwers gevonden die op woensdagavond fantastische zelf geschreven muziek maken. Hillbillymuziek, origineel en ontroerend goed gespeeld. De muzikanten zijn stug en weinig spraakzaam, maar ze staan hem toe dat hij meespeelt. Hij ontdekt dat de zangeres, een goed in het vet zittende, maar mooie jongedame, de schrijfster van de songs is. Haar vader speelt ook mee. De enige keer dat hij overdag langs komt, is zij alleen. Hij verleidt haar. Als haar huisgenoten waaronder haar vader, thuiskomen van het werk op het land en hen ontdekken, roept hij dat hij van haar houdt. Op dat moment ontdekt hij dat de man waarvan hij dacht dat het haar vader was, haar echtgenoot is. Hij rent voor zijn leven en keert er nooit meer terug.

  • Nieuw

  • Reacties