Slobberwerk

8105-slobberwerk (Door Frank Drion)


Weten Arie Slob en zijn ambtenaren wel waar ze het over hebben? Omroep is een vak apart, dat weet ik uit eigen ervaring. En daar moet je je als overheid niet mee bemoeien. Er is al vaak door sukkels gesleuteld aan de omroepen. Met als enig resultaat: minder subsidie. Nu gaat er weer een andere, rechtlijnige, minister met beperkt denken, nieuwe ideetjes op loslaten. Geen reclame tot acht uur ’s avonds om de arme kinderzielen te sparen, flauwekul.


Blijf eindelijk eens van de nationale omroep af!

NPO 3 ombouwen tot een verzamelbak van regionale omroepen, die zich best redden in hun eigen regio en vaak nationaal weinig te betekenen hebben. Een fantasieloze oplossing waar niemand op zit te wachten. En iedereen, woonachtig in een bepaalde regio, weet feilloos die regionale omroep te vinden. Recent zijn er veel goede programma’s te zien geweest op NPO3, maar de heer Slob wil natuurlijk af van die programma’s die hem en zijn achterban storen, terwijl die achterban allang zelf bezig is met ‘spuiten en slikken’. En dan die verfoeilijke reclame die de jeugd helemaal op het verkeerde pad zet, laat me niet lachen zeg. Die jeugd ziet veel ergere dingen op hun telefoontje waar ze al de hele dag op lopen te staren. Meneer Slob, u brengt gewoon de omroep steeds verder in gevaar en veroorzaakt een verarming van programma’s, een beperking van journalistieke programma-aanbod, door de reclame-inkomsten te schrappen. Wees dan een vent en geef de omroepen hetzelfde bedrag als subsidie en niet een mager aftrekseltje daarvan. En overtuig uw kabinet, dat ze moeten ophouden met maatregelen, die alleen ten gunste zijn van de commerciële zenders. NPO 1,2, en 3 moeten blijven bestaan en als het dan zo nodig moet zonder reclame, dan wel met volledige subsidie. Uw partijgenoot Schouten smijt wel met tientallen miljoenen ten gunste van varkensboeren. Op de nationale omroep mag u best wat trotser zijn. Overigens blijf ik van mening dat de dijken versterkt moeten worden.

frank@drion.info


Mark Sakloo :
De vooringenomen zogenaamde nationale omroep;hoe meer ze die afbreken hoe beter.Weg er mee. sleutel ze weg schroef ze uit.

dinsdag 25 jun 2019

Arie Torcque :
Hoe bedoel je, de dijken om de nationale omroep, d.w.z. een hoge muur bouwen zodat we er niet overheen kunnen kijken.
Ik denk (maar wie ben ik) dat Slob de Jantje Brink is die z'n vingertje uit de dijk gaat trekken zodat omroepland helemaal onderwater komt te staan.
G"d helpe hem over de brug, pardon ik bedoel de dijk.....

dinsdag 25 jun 2019

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Ziel

“Op het einde van zijn leven, kon mijn vader niet meer communiceren, maar hij kende wel hele stukken poëzie uit het hoofd die hij opzegde terwijl we ze hem voorlazen. Je zag hem dan even weer oplichten. Anderen hebben dat met muziek of schilderkunst. Ik heb het talloze keren zien gebeuren en iedere keer was het diep ontroerend.”

Nicci Gerrard in een interview met Marnix Verplancke.

https://bazarow.com/

(van de redactie)


  • Nieuw

  • Reacties