Arme Maurice

7140-arme-maurice (Door Ronald Sörensen)

Laat ik vooropstellen dat de PVV voor mij landelijk “second best” is en dat ik geen enkele behoefte heb om ze te bashen. Sterker ik ben Geert erkentelijk voor mijn benoeming als senator, want zo’n benoeming is helemaal afhankelijk van de partijelite (lekker democratisch!) en dat is bij de PVV slechts één man Geert Wilders.

Zijn beslissing om in Rotterdam mee te doen is echter rampzalige geweest. Voor Leefbaar Rotterdam heeft het een negatief effect gehad omdat het ons hoe dan ook stemmen heeft gekost. Positief is dat door het optreden van de fractievoorzitter van de PVV in onze stad en zijn kreupele partijprogramma Leefbaar Rotterdam zich nog beter als redelijk en volkomen acceptabel rechts heeft kunnen presenteren. De kiezer heeft dat duidelijk beloond. Tien zetels meer dan de PVV! In Haags perspectief, ongeveer 34 zetels!

Toen ik ooit gevraagd werd als senator kreeg ik bij mijn intake gesprek de vraag wat ik zou doen als de PVV in onze stad aan de verkiezingen van 2014 zou meedoen. Ik antwoordde naar alle eerlijkheid, dat ik dan mijn zetel in de senaat zou teruggeven aan de PVV. Gelukkig zag Geert toen van deelname af. Bij navraag bleek, dat hij geen goede kandidaten kon vinden.

Om voor mij vigerende redenen heb ik afgezien van een tweede termijn als senator. Joost gaf een niet erg slim stemadvies bij de EU verkiezingen en ik kwam twee keer bij de NOS om de verkiezingen te verslaan zonder toestemming van de baas. Vanaf dat moment stond voor Geert vast dat hij ons in het hol van de leeuw zou gaan “aanpakken” Hij benaderde o.a. de 100% loyale Dries Mosch, maar kreeg nul op het rekest.

Nu geldt het gezegde: Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald niet voor Geert. Hij heeft gezegd: “Ik doe mee in Rotterdam” en dan moet en zal dat ook gebeuren. Na vele oproepen in de sociale media kwam hij uiteindelijk met zijn kandidatenlijst en een partijprogramma(atje) vol grondwettelijke onmogelijkheden. Het vervolg kennen we.

De presentatie voor de Essalam moskee werd door ons best gespannen gevolgd. Geert zei: ‘’Ik ben ontzettend blij en trots vandaag deze geweldige lijst te presenteren. Lijsttrekker Hegedüs en zijn team gaan doen wat Leefbaar Rotterdam had moeten doen, namelijk de islamisering tegengaan en Rotterdam teruggeven aan de Rotterdammers “. Op ons fractiekantoor is direct de naam van de aankomende fractievoorzitter gegoogled. Binnen en half uur wisten we waarmee Geert in zee was gegaan! Geen dolle pret, maar echte ontluistering: "Heeft hij het nu echt niet gecheckt?”

Na het publieke demasqué van Hegedüs, werd niet nummer twee maar de nummer vier van de lijst als lijsttrekker benoemd: De volkomen onbekende Maurice Meeuwissen.

Het zal je maar gebeuren! Komt je wens politicus te worden eindelijk in vervulling en dan kan je niet vanuit de coulissen meekijken, maar word je linea recta voor de “grijze wolven” geworpen. Het is Maurice duidelijk niet gelukt. Voor de verkiezingen is hem het spreken door democratische Erdoganfans onmogelijk gemaakt en is zijn totaal gebrek aan kennis geridiculiseerd, maar nu moet hij op de Coolsingel aan de bak. Steun uit Den Haag krijgt hij niet: Geert houdt niet van verliezers. Iedere vergadermiddag zal hij spitsroede moeten lopen. Daarbij is zijn optreden zo genant geweest, dat overstappen en aansluiten bij Leefbaar Rotterdam vrijwel onmogelijk lijkt.

Arme, eenzame Maurice.

Jeroen Waardenburg :
Maar je mag op die bank toch ook gewoon gebruik maken van je vrijheid van meningsuiting Jeroen?CITAAT.

Klopt dat mag jij en nadien naar een cel,tot je genezen bent van je politieke gekte,het zal wel heel lang duren.

vrijdag 06 apr 2018

Ronald Sörensen :
Maar je mag op die bank toch ook gewoon gebruik maken van je vrijheid van meningsuiting Jeroen?

Leuk dat je "De slag om Rotterdam"gezien hebt.

donderdag 05 apr 2018

Jeroen Waardenburg :
Wordt het geen tijd om een keer ergens op een bank te gaan liggen om te gaan vertellen, wat je in het verleden allemaal is overkomen? CITAAT.

Dat is nou echt de reactie van de politieke crimineel .
Vervelend he die vrije meningsuiting als daar echt gebruik van wordt gemaakt.ja ja dan voelt Ronald zich ook op de lange politiek teentjes getrapt.

Oja daar is de grammofoonplaat weer politiek partijen zouden niet moeten bestaan geef alleen maar ellende en bedrog.

Vrijheid van spreken weet je nog dat staat op dat afgodsbeeld van jou ergens midden in het centrum van Rotterdam.Pim Fortuyn was de naam toch ,wel even wat anders als die blaaskaak van een Thierry Baudet waar je nu zo idolaat van ben.

Oja en kan je niet tegen tegen spraak, ga dan lekker poffertjes eten op de Hoogstraat.
Wij denken dat jij is op de bank moet.......

donderdag 05 apr 2018

Ronald Sörensen :
Beste Jeroen

Wordt het geen tijd om een keer ergens op een bank te gaan liggen om te gaan vertellen, wat je in het verleden allemaal is overkomen?

donderdag 05 apr 2018

Jeroen Waardenburg :
Ronald Sörensen schijnt het allemaal nog al leuk te vinden;tja alles wat in een partij zit en daar wat doet moet je voor oppassen alle menselijkheid is hun vreemd,een panter die veel honger heeft is er nog niks bij.
Partijen mens verslindende criminele organisatie.
Een mens met verstand en een warm hart kijk wel uit om wat te gaan doen in de zogenaamde politiek.

Pluche en geld daar zijn ze gek op de zogenaamde volksvertegenwoordigers.

Ziet wat er plaats vindt in Rotterdam Leefbaar de grootste en staat waarschijnlijk aan de kant,wat een nep allemaal.

woensdag 04 apr 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De telefoon


de telefoon, Jana
'Jim is dood'

gemis
is een woord
dat we niet willen

ga,
verdwijn
`als je er maar bent'

gemis
is een woord
dat we niet willen

dat je kunt zeggen
`ga met me mee'
of
`help even
die spullen
weg te zetten'

gemis
is een woord
dat we niet willen.


Jan Wagenaar

  • Nieuw

  • Reacties