Monodrama: ‘Het Kind Achter de Ogen’

(Advertorial)

“Het kind achter de ogen” is een monodrama vol humor en hoop over liefde, angst en passie van een moeder van een kind met het Downsyndroom, geschreven door Nava Semel, dat in de jaren tachtig al veelvuldig gespeeld werd in diverse in talen en landen.

Dit bijzondere stuk is in in de jaren tachtig al veelvuldig opgevoerd in diverse talen en landen. Het is in een nieuw jasje gestoken door regisseur Lia Koenig, die door velen ‘the first lady of the Israëli theatre’ wordt genoemd. Op haar achtentachtigste speelt en regisseert ze nog steeds. Dankzij haar kleurrijke ervaring op het podium heeft ze “Het kind achter de ogen” geregisseerd, dit keer voor Erga Netz. (Foto hieronder)

Erga Netz, geboren in Israël, woont al meer dan dertig jaar in Nederland. Naast producent en regisseur van documentaires en films en producent van culturele en sociale evenementen is zij theaterproducent en actrice. Ze is afgestudeerd aan de Universiteit in Tel Aviv (film en televisie) en volgde diverse theaterworkshops.

Ze werkte daar bij de Israëlische educatieve omroep en als filmregisseur.

In 2010 trapte ze in Nederland af met de Nederlandstalige productie van “Het kind achter de ogen” samen met regisseur Jos Groenier en Loes Hegger als actrice in de hoofdrol.

Voorstelling:
Op 26 januari, om 20:00 uur: In 't Kapelletje, aan de Van der Sluysstraat 176, 3033 SR Rotterdam.

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Loopbaan


Rutte, onze grote premier in het klein,

wil niet zijn hele leven onze premier zijn.

Hij wil weg, hogerop,

naar de echte hoge top.


Ik laat zien: ‘Ik ben een ferme knaap.

Van mij komt heus geen broodje aap.

Vastberaden koers ik naar mijn nieuwe stek.

Ik heb een probleem. Er is geen plek.’


Geert-Jan Laan


  • Nieuw

  • Reacties